March 08, 2010

sebab ko la !!

ouchh ! someone mad at me for something that was not true ?
hey girl .. please la .
akak tak tahu pon la ..ex adek tu sampai boleh cakap macam tu kat adek .
YES admit , memang dea ade hati kat akak .. tapi akak tak pernah nak layan la .
akak tak tahu pon tau adek couple dgn dea ..
korang da break baru akak tahu la .
jgn la wat akak camni dek oi .
knp akak harus dipersalahkan ??
dea gune name akak ke ?
TERANGterang disini !!
AKAK tak ade hati kat MNH tu !!
adehh ! please la ..
kite dudok satu taman tau .
tak syok la musohmusoh sebab laki ni !
BERBALOI pon tak tau .

ko LELAKI yang terlibat dalam kes yang mrepek ni !
tolong jgn gune name aku tanpe kebenaran !
tolong la weyh !
sebab ko la semue niy !
ko tak serik lagi enn ?
aku kate jgn kontek aku jangan jangan laa !!
tolong jgn cakap ko syg aku dkt org lain
sebab aku tak kan syg sape sape dah . PAHAMM !!??
nak jaje jaje name aku lak . bagos sangat ke sikap tu ?
SEKALI LAGI aku JERIT !! KEPADE MNH tolong jgn ckp or act yang kite niy ade pape pape boleh tak ?
rimasss la aku !!
da elok aku end frenship kite masetu ..
skg timbol cite lain lak ..
asal niy ! geram betol la aku ngan ko nih !!
sekarang semue niy wat aku pening kepale !!
wehh aku banyak lagi r nak kene wat !
tahu tak ??!!

NEXT what ?
nothing la .
hate to story anything la .
hate that boy much !
ape lagi aku nak wat ha supaye ko paham ?
aku rase aku kene ade BOY baru ko paham gaknye !
FINEE !! aku wat lau tu yang leh wat ko bhenti !

oke oke !
aku kene settle kan permohonan biasiswa .
busy busy !
nak kene mintak cop pengetue ?
lecehh !
form pon tak isi lagi niy .
malasss la .. tapi kang rugi lak lau tak apply ..
kene jugak la ..

uihh !!
this thursday !
result dah leh amekk !
takotnye la .. ape lau terok ? ape lau cemerlang ?
harap tak terok sgt la ..
5kredit pon aku da get ready nak apply mane ..
da tahu la .. semue da di plan .. alhamdulillah !!

oke oke ..
jom tengok khamis niy camne ..
huhuu

MOOD : cuakk ! spm result jap lagi ! get ready to studyy !

2 comments:

  1. ooh. kurang ajar je that boy. haha.
    sabar (:

    ReplyDelete
  2. kasi penampar je kat boy tu.

    ReplyDelete